Och så vänder vi på bladet

Öppnar för att skriva ett nytt blogginlägg, medveten om att det inte är så ofta det händer men jag hade ingen aning om att det var så länge sen som ett år (så när som på två dagar).

Jag har bara en vecka kvar på Ytterö 2 sen börjar nästa kapitel i jobbvärlden för mig. Min doktorkliniken i Botkyrka väntar den 13 november. Det ska bli jätteroligt och spännande att jobba med många olika människor och däribland barn. Plus att det blir närmare hem, ett ordentligt lönelyft och mer ob på helgerna. Bättre arbetstider också. Ganska mycket plus alltså. Kommer sakna att arbeta i psykiatrin men vem vet, jag kanske återvänder dit en dag. Mina kära arbetskamrater hoppas jag att jag kan hålla kontakten med ändå.

Jag tror det var allt för nu. Over and out! So Long! Catch ya later!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *