Information om min målning

För tillfället har jag ingen inbokad utställning. Men känn dig välkommen att titta under Galleri och höra av dig om något intresserar dig.  Jag hade tillsammans med Therese Petersson en utställning på Biblioteket i Salem i höstas. Tack alla ni som besökte den och tack för alla fina lovord.

————————————————————————

Utställning: 4-5 Maj 2013 i Gluggen i Folkets Hus i Rönninge.
Lördag 4 Maj kl 12-16 (vernissage). Söndag kl 13-15.
Medutställare: Therese Petersson.

Jag tycker om att måla. Det är bara en hobby. Men skulle du bli intresserad av att köpa en tavla så är de flesta till salu (vissa är sålda). För säljer jag några kan jag ju köpa nytt material och fortsätta måla. Skulle du fastna för en tavla så skriv bara en kommentar här nedan så kan jag skicka mer information om storlek och pris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *