Elsa Pälsa plommonplopp

Jag har passat Elsa då och då. Hon har snabbt kommit att bli en stor del av mitt liv. Så fin och snäll och ett helt otroligt sällskap. Men nu kan hennes husse och matte inte ha kvar henne. Och jag kan inte säga nej till att ta hand om henne. Så jag har blivit med hund som det verkar. Jag kommer att vara mer låst, det är det svåraste. Jag vet inte hur det kommer fungera men jag vill verkligen att det ska göra det. Men det verkar ha löst sig för ungefär ett halvår framåt i alla fall, med dagmatte och så.

Och så har jag jobbat, mycket. Blev inte så arbetslös som jag trodde som tur var. Och nu har jag fått en fast anställning. Jag ska arbeta som sjuksköterska igen. På en psykiatrisk avdelning i Farsta. En avdelning som öppnar den första mars så jag får vara med från början. Det ska bli jättespännande! Det ser jag verkligen fram emot.

Lägenheten ska jag flytta ifrån den sista januari och jag har fortfarande inte hittat någonstans att bo. Det känns som det kommer bli en tuff tid framöver men jag ger inte upp. Det är fortfarande tid kvar för nå´t bra att hända på den punkten.

Så, det här året har väl varit långt ifrån det bästa i mitt liv. Men 2018 kommer att bli mitt år, det ska jag se till. This coming year is going to kick last years ass!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *